Доставка и плащане

Доставки

 Стоките, закупени през Уебсайта, се доставят на Купувача чрез куриерска фирма "Спиди" АД.

Стоките се изпращат към Купувача едва след като Продавачът е получил потвърждение за направената поръчка и плащане. След получаване на потвърждението от страна на Купувача, Поръчката се доставя както следва:

            - За поръчки, направени извън периоди на активно намаление -  до 3 /три/ работни дни;
            - За поръчки, направени по време на активно намаление - до 5 /пет/ работни дни.

Предлаганите начини на доставка са следните :

            - Доставка до офис на куриерската фирма;
            - Доставка до адрес, посочен от Клиента.

За поръчки, на стойност по-малка от 99,00 лв. /деветдесет и девет лева/, Клиентът ползва опцията Платена Доставка в размер на 5,00 лв с ДДС.

За поръчки, на стойност по-голяма от 99,00 лв. /деветдесет и девет лева/, Клиентът ползва опцията Безплатна Доставка.

Поръчки, изпратени до офис, ще бъдат задържани в офиса на куриера, не по-дълго от 10 /десет/ дни. След изтичане на този срок, Продавачът има правото да анулира Поръчката, без да уведомява изрично Клиента.

За Поръчки направени до адрес, Клиентът е длъжен да осигури достъп и възможност за приемане на Поръчката. В случай, че Клиентът не е намерен на посочения адрес, Продавачът запазва правото си да анулира Поръчката или да я остави в най-близкия офис на куриера, като стоката ще остане в офиса, не по-дълго от 10 /десет/ дни, след което Поръчката се счита за анулирана, а стоката се връща на Продавача.

Плащания

Поръчаните чрез Уебсайта стоки, могат да бъдат заплатени  с дебитна/кредитна карта на витуралния ПОС терминал на Уебсайта или чрез плащане на каса на EasyPay, което се осъществява чрез специално генериран код от сайта COUTURE.BG при завършване на поръчката. За избягване на всякакви съмнения по отношение на личните данни на Клиента - Уебсайтът не съхранява никаква информация, касаеща се до номера и/или вида на използваната за превода карта. Въпросната информация се обработва единствено от сървъра на банката, предоставила Виртуалния ПОС терминал;

Copyright © 2012-2024 couture.bg All Rights Reserved. | created by idwebbg.com | Презареди